Δυο προφητικά κινηματογραφικά αριστουργήματα πρόβαλε το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Σαββατοκύριακο 13 - 14 Ιουλίου.
Το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ επέστρεψε στην Τεχνόπολη, τον χώρο όπου έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν μερικές από τις πιο ξεχωριστές, υποβλητικές κι επιτυχημένες προβολές του («Blade Runner», «Οικογένεια Τένενμπαουμ», «Όλα για τη Μητέρα μου», «Ερωτική Επιθυμία», «Αταίριαστος»).
Σας ευχαριστούμε που αψηφήσατε ζέστη και Euro για να απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη ξανά (ή για πρώτη φορά!) δυο από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας του '90, τους «12 Πίθηκους» του Τέρι Γκίλιαμ και το «The Truman Show» του Πίτερ Γουίαρ.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο cinemagazine.gr και στο aoaff.gr.
@dei.gr @athensfilmfestival @opanda.gr #aoaff14
1![]() | ΘΕΜΑΤΑΠραγματικός Σούπερμαν είναι ο Κριστιάν Κλαβιέ (Ελληνικό box-office, Τετραήμερο 10/07/25 - 13/07/25) |
2![]() | PHOTO GALLERY15o AOAFF powered by ΔΕΗ: Ο «Εραστής της Κομμώτριας» σαγήνευσε την Πλατεία Κοτζιά |
3![]() | ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιέρρευσε online το πρώτο teaser της «Οδύσσειας»! |
4![]() | ΕΙΔΗΣΕΙΣRevelio! Πρώτη φωτογραφία του Ντόμινικ ΜακΛάφλιν από την τηλεοπτική σειρά «Χάρι Πότερ» |
5![]() | PHOTO GALLERYΜαραθώνιος '80s τρόμου στην Ακαδημία Πλάτωνος: Έπρεπε να ήσασταν εκεί! |